TPS palaa ensi kaudeksi takaisin Veritas Stadionille

11.11.2016 22:50

Jalkapallon Ykkösen kauteen 2017 valmistautuva TPS palaa kahden kauden tauon jälkeen takaisin Kupittaan Veritas Stadionille pelaamaan. TPS jalkapallon edustusjoukkueen taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on solminut yhteistyösopimuksen Veritas Stadionin taustayhtiöiden, Kiinteistöyhtiö Kupittaan Stadion Oy:n ja Stadionmarkkinointi Turku Oy:n kanssa. Kaikki edellä mainitut yhtiöt ovat sopineet myös keskenään, että yhteistyösopimuksen yksityiskohtia tarkistetaan tarvittaessa aina vuosittain.

- Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme palaamaan takaisin Turun ainoalle oikealle jalkapallostadionille. Tämä on tärkeä asia tietysti edustusjoukkueellemme, mutta samalla myös koko seuralle. Veritas Stadionilla ottelutapahtuman järjestäminen on huomattavasti järkevämpää, kuin kaikki fasiliteetit ovat jo valmiiksi kunnossa. Neuvotteluja on käyty hyvässä hengessä ja pääsimme lopulta nopeasti yhteisymmärrykseen, TPS jalkapallon puheenjohtaja Jouko Peräaho kiittelee.

TPS on aloittanut jo kausikorttimyynnin kaudelle 2017. Uusien kausikorttien tilaajat pääsevät varaamaan omat numeroidut paikkansa kaudeksi 2017 tilausjärjestyksessä. TPS-kannattajien oma katsomonosa ei ole vielä selvillä. Kausikorttiasioita voi tiedustella osoitteesta: fc.toimisto@tps.fi