TPS:n yhteiskausikortti sai lentävän lähdön

16.02.2018 16:00

TPS jääkiekon ja TPS jalkapallon yhteinen seurakortti on saanut hyvän vastaanoton heti alkuun. TPS jääkiekko ja TPS jalkapallo lanseerasivat keskiviikkona yhteiskausikortin, jota varattiin jo ensimmäisen vuorokauden aikana yli 100 kappaletta.

– On upeaa huomata, että TPS kiinnostaa lajirajoista riippumatta, TPS jääkiekon lipunmyyntipäällikkö Jarkko Metsomäki toteaa tyytyväisenä.

TPS:n yhteiskausikortin voi lunastaa itselleen vuodeksi maksamalla kuukaudessa 22,00 euron erän. Jos yhteiskausikortin maksaa kerralla, keskikuukausihinta laskee 19,22 euroon. TPS:n yksittäisen kotiottelun hinta laskee näin parhaimmillaan alle viiden (5) euron.

– Seurakorttikampanja toteutuu, jos saamme yhteensä 500 kausikorttitilausta. Ensimmäisen vuorokauden myynti lupaa hyvää, TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen vakuuttaa.

TPS:n yhteiskausikortilla pääsee jääkiekko-otteluissa Gatorade Centerin yläkatsomoon (E3, E4, E7) tai B4-kannattajakatsomoon. TPS:n yhteiskausikortilla pääsee jalkapallo-otteluissa Veritas Stadionin pääkatsomon alaosiin (1-4 B-E) tai kannattajakatsomoon (A-katsomo). Yhteiskausikortilla pääsee siis kaikkiin virallisiin TPS jalkapallon otteluihin sekä virallisiin TPS-jääkiekon otteluihin, pois lukien playoffs-ottelut. Yhteiskausikortilla pääsee kauden 2017-18 aikana myös TPS jääkiekon playoffs-otteluiden puolivälieriin.

TPS jalkapallon kausikorttilaisilla on mahdollisuus vaihtaa nykyinen kausikorttinsa TPS jalkapallon ja TPS jääkiekon yhteiskausikorttiin maksamalla välirahan. Päivitys on mahdollista tehdä yhteiskausikortin kampanja-ajan jälkeen, eli 12.3.2018 alkaen.

TPS:n kaikki junioripelaajat pääsevät omalla lisenssikortillaan edelleen ilmaiseksi kaikkiin TPS:n ottelutapahtumiin.