TPS:n yhdistelmäjoukkue piti PSC:n kurissa

TPS:n ja ÅIFK:n yhdistelmäjoukkue voitti keskiviikkona alkuillan helteessä yhdysvaltalaisen PSC:n joukkueen lukemin 2-1. PSC:hän kiertelee pelaamassa ystävyysotteluita Euroopassa ja toimii samalla näyttöpaikkana yhdysvaltalaisille pelaajille. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen oli luovuttanut tämän ottelun valmennusvastuun Stefan Strömborgille ja Mikko Hyyryselle.

TPS esitteli ottelussa tukun mielenkiintoisia pelaajia. Hyökkääjä Mika Ääritalo sai pelituntumaa ensi sunnuntain Jaro-ottelua silmällä pitäen ja myös Dennis Okarulle rapsahti lisää peliminuutteja. TPS:n kanssa eilen loppukauden kattavan sopimuksen tehnyt Joachim Osvold puki myös ensimmäistä kertaa raitapaidan päälleen. Laitapuolustaja Juri Kinnunen oli saapunut puolestaan näytille FC viikinkien riveistä. Myös kaksi polvioperaatiota läpikäynyt Santeri Mäkinen palasi tositoimiin TPS-paidassa. TPS:n liigajoukkueesta kentällä nähtiin myös Arnold Uschanoff, Eero Tamminen, Ville Starck, Ville Rannikko, Riku Sjöroos sekä konkari Jani Tuomala, joka torjui toisen puoliajan.

Itse ottelussa TPS oli hivenen niskan päällä koko ajan. Ottelun ensimmäinen osuma leivottiin 40. minuutin kohdalla. Juri Kinnunen teki hienon nousun boksiin ja mies tempaistiin nurin. Pilkun taakse asettui Joachim Osvold, joka täräytti pelivälineen vuorenvarmasti oikeaan alakulmaan. Ottelun toinen maali syntyi Eero Tammisen mehukkaasta oivalluksesta. Tamminen lähetti vasemmalta laidalta tarkan kaaripallon PSC:n linjan taakse ja Rami Ojanperä pääsi nostaman pallon verkkoon.

Ottelun lopussa pääsivät vieraatkin maalin makuun. Ruotsalaisessa Ånge IF:ssä Pekka Lagerblomin pelikaverina alkukaudella pelannut Gustavo Villalobos tuikkasi 85. minuutin kohdalla loppulukemiksi 2-1. Peli oli varsin leppoisaa viihdettä ja varmaan ihan sopiva välipala monelle pelaajalle tähän väliin. Myös katsojia nähtiin Kupittaan kasikentän laidalla ihan kiitettävä määrä.