Naiset: TPS:n Selja Leiwo nimettiin Suomen U19-maajoukkueeseen – edessä maaottelut Itävaltaa vastaan

Turun Palloseuran keskuspuolustaja Selja Leiwo, 18, on nimetty Suomen U19-maajoukkueeseen. Suomen U19-maajoukkue pelaa tällä viikolla kaksi maaottelua Itävaltaa vastaan.

– Lähden maajoukkueen mukaan tosi hyvillä fiiliksillä! Monia maajoukkuetapahtumia on minun kohdaltani peruuntunut milloin mistäkin syystä, joten nyt on tosi kiva päästä taas pelaamaan kansainvälisiä pelejä ja testaamaan omaa tasoani niissä. Maajoukkuetapahtumat ovat urheilijalle aina hieno juttu ja ne tarjoavat paljon kokemusta. Olen saanut treenattua aika hyvin nyt alkuvuoden, joten luottavaisilla fiiliksillä lähden reissuun, Leiwo kertoo.

Itävalta-maaottelut pelataan Turkissa, jossa Pikkuhelmarit valmistautuu maaliskuussa edessä olevaan EM-jatkokarsintaturnaukseen. EM-jatkokarsintaturnauksessa Suomi kamppailee kisapaikasta Belgian, Bulgarian ja emäntämaa Hollannin kanssa. Itävalta on ykköskorin maa, joka arvottiin samaan EM-jatkokarsintalohkoon Kreikan, Italian ja Bosnia-Hertsegovinan kanssa. Syksyllä Itävalta juhli A6-lohkon voittoa jättäen taakseen Saksan, Ukrainan ja Israelin.

– Saamme Turkissa kaksi todella kovaa matsia. Haluammekin kovan mittarin, sillä tapahtuma on meille viimeinen ennen karsintoja. Minulla on täysi luotto sekä joukkueeseemme että prosessiimme, Suomen U19-maajoukkueen päävalmentaja Arttu Pitkäkangas sanoo Palloliiton kotisivuilla.

TPS onnittelee Seljaa maajoukkuevalinnasta ja toivottaa onnea ja menestystä peleihin!

Suomen ottelut:
Ke 15.2. klo 11.00 Itävalta–Suomi
La 18.2. klo 12.00 Suomi–Itävalta

Lisää uutisia