TPS:n palkinto jäi jälleen kerran saamatta

TPS vieraili tänään MYPA:n kotipesässä Kouvolan kaupungin Myllykosken taajaman Saviniemen kentällä. TPS aloitti MYPA:nkin vieraana armottomalla ryminällä pitäen palloa, luoden hyökkäyksiä, mutta se alun palkinto maalin muodossa jäi jälleen kerran saamatta.

Sarjakärjessä porskuttava MYPA heräsi otteluun hiljalleen myös mukaan ja se palkittiin karulla tavalla 41. minuutin kohdalla, kun kotijoukkueen Denis Abdulahi puski kauden neljännen osumansa suoraan kulmasta. MYPA:n nousu jatkui toisella puoliajalla, kun Pekka Sihvola täräytti pallon TPS-maalin alakulmaan 57. minuutin kohdalla.

TPS ilmoittautui pinnaskabaan takaisin mukaan, kun Wayne Brown pyssytti pallon MYPA-puolustuksen kautta verkkoon 67. minuutin kohdalla.

Kylmää vettä valui niskaan kuitenkin taas pari minuuttia myöhemmin, kun brassikärki Pinho lirutti MYPA:n uudelleen kahden maalin johtoon.

TPS:n pistetoiveet romuttuivat lopullisesti, kun Pinho iski toistamiseen 86. minuutin kohdalla. Loppulukemat siis MYPA:lle 4-1.

Päivän positiivisena uutisena kerrottakoon se, että Patrik Lomski teki paluun TPS-paitaan Veikkausliigassa sitten elokuun 2010.

TPS:llä on todella tärkeä ottelu ensi maanantaina Veritas Stadionilla, kun sarjanousija SJK saapuu Turkuun. Joukkue tarvitsee silloin kaiken tuen katsomoon!