TPS:n A- ja B-juniorit varmistivat mitalit viikonloppuna

03.09.2012 13:23

Kun molempia sarjoja on jäljellä neljä kierrosta, sekä TPS:n A- että B-pojat ovat varmistaneet mitalit omissa SM-sarjoissaan. ASM kävi sunnuntaina Vaasassa voittamassa VIFK:n 0-2 ja BSM voitti Kupittaalla TPV:n Tampereelta 4-0 lukemin.

B-junnujen ottelussa maalinteossa onnistuivat Riku Sjöroos ja Jani Jussila kertaalleen sekä Julius Rinnevaara kahdesti.

TPS BSM - TPV 4-0 (2-0)
2' 1-0 Riku Sjöroos (Jussila, Starck)
30' 2-0 Julius Rinnevaara (Jussila, Hradecky)
53' 3-0 Julius Rinnevaara (Kivikoski)
80' 4-0 Jani Jussila (Hradecky, Kivikoski)

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila (C), Severi Laaksonen, Leevi Puputti, Ville-Valtteri Starck (41' Madetoja), Matej Hradecky, Jesper Kivikoski, Lucas Gabrielsson (61' Forsman), Riku Sjöroos (61' Salminen), Julius Rinnevaara, Karl Kaasik
Vaihdossa: Janne Forsman, Joonas Madetoja, Juuso Salminen

A-junioreista omassa ottelussaan maalit latasivat Dardan Sadiku ja Jere Uusitalo. Joukkueen valmentaja Tommi Pikkarainen oli tyytyväinen pelaajiensa esitykseen.

- Pelasimme ryhdikkäästi. Pääsimme pelaamaan Hietalahden stadionille isolle kentälle ja hyödyimme siitä, koska olimme pallollisesti vastustajia parempia. Meillä oli mukana neljä B-juniori-ikäistä pelaajaa ja he kaikki onnistuivat oikein hyvin. Kokeneemmista pelaajista puolestaan Dardan Sadiku ja Jeremias Kaari pelasivat todella hyvän ottelun. Loppukauden tavoitteemme on yksinkertaisesti voittaa loput neljä otteluamme, Pikkarainen toteaa.

VIFK - TPS ASM 0-2 (0-2)
9' Dardan Sadiku 0-1
42' Jere Uusitalo 0-2

TPS:n avaus: Jeremias Kaari, Joona Jussila, Dardan Sadiku, Severi Palmu, Jere Uusitalo (Virtanen), Arsalan Azizi, Matias Hilska, Kevin Kauber, Roope Vahalahti, Aleksi Ojanperä, Arnold 
Uschanoff
Vaihdossa: Jami Virtanen, Matias Tulla

TPS ASM on sarjassa toisena vain kaksi pistettä johtavaa JJK:ta jäljessä, ja BSM johtaa omaa sarjaansa viiden pisteen erolla naapuriseura FC Kaarinaan. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet mitalit, sillä A-junioreissa kolmantena oleva FC Inter on jäänyt TPS:stä 12 pistettä ja B-juniorien kolmonen HJK on jo 16 pistettä TPS:n takana.

Seuraavaksi kumpikin joukkue saa vieraita Lahdesta lauantaina 8. syyskuuta. B-juniorit pelaavat Kupittaa 6:lla klo 13 ja A-juniorit Kupittaa 8:lla klo 15, molemmilla vastassa FC Reipas. Poikien SM-sarjat päättyvät paikalliskamppailuihin syyskuun 29. päivänä, jolloin A-juniorit kohtaavat FC Interin Kupittaalla ja B-juniorit pelaavat FC Kaarinaa vastaan Kaarinan keskuskentällä.