TPS murskasi Hakan Valkeakoskella

TPS se vaan jatkaa vahvaa menoaan Liigacupissa. Isäntäjoukkue ja vielä jopa jatkopaikasta puolivälieriin haaveillut Haka oli pelkkä vastaantulija, kun Palloseura takoi taululle tylyt lukemat 0-4. Lohkovoittaja TPS selvitti näin Liigacupin 1-lohkon viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Pisteitä kertyi siis komeat 15.

Hakan toiveet mahdollisista pisteistä kokivat ensimmäisen kolauksen jo 16. minuutin kohdalla, kun Petteri Pennanen pisti vapaapotkun taidolla suoraan verkkoon.

Seuraavan kerran TPS kävi rankaisemassa Hakaa 37. minuutin kohdalla ja tällä kertaa pallon jysäytti verkkoon Juho Lähde.

Vaihdosta sisään tullut Mika Ääritalo vei Hakalta viimeisimmätkin voitonmahdollisuuden rippeet purjehtimalla vasemmalta läpi ja iskemällä Palloseuran kolmannen osuman 74. minuutin kohdalla.

Talvikauden komeetta Aleksi Ristola nöyryytti Hakaa lopussa vielä kertaalleen ja näin TPS pääsi kotimatkalle 4-0-voitto taskussaan.
Maali oli muuten Ristolalle Liigacupissa viides kuuteen otteluun.

TPS:n omista nuorista pelaajista laitapuolustaja Ville-Valtteri Starck pääsi tällä kertaa näyttämään taitojaan isompiensa joukossa. Ja hienostihan tämä vuoden 1995 ikäluokkaa oleva nuorukainen pärjäsi.

TPS:n puolierävastustaja on MYPA. Ottelu pelataan Turussa ensi viikolla. Pelipaikka ja -aika vahvistuvat myöhemmin.