TPS matkaa huomenna Klubin vieraaksi Sonera Stadiumille

24.06.2012 16:44

TPS:n Veikkausliigataival jatkuu juhannuksen jälkeen heti maanantaina, kun se matkaa Sonera Stadiumille Helsinkiin HJK:n vieraaksi.

TPS voitti Klubin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Paavo Nurmi Stadionilla selkein lukemin 3-1. TPS:n tuloskunto ennen maanantain ottelua näyttää kuitenkin jokseenkin käänteiseltä isäntäjoukkue HJK:hon verrattuna. Alla TPS:lla oli neljä perättäistä tappiota, mutta ennen juhannusta joukkue nappasi 1-0 -voitolla täydet pisteet MYPA:lta.

- Saimme voitosta itseluottamusta, mutta edessä on vaikea peli. Cupin finaalia lukuun ottamatta sieltä ei ole paljon jäänyt käteen, TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo sanoo.

Ääritalon mukaan HJK:n kotietu on todella kova Sonera Stadiumin tekonurmen myötä.

- HJK:lla on Sonerasta iso kotikenttäetu. Sen huomaa, kun he joutuvat luonnon nurmelle pelaamaan, jossa homma ei toimi ihan samalla tavalla.

- Heillä on paljon vaarallisia ja vikkeliä pelaajia. Sen takia tekonurmi sopii heille niin hyvin. Kiire tulee varmasti, mutta eivät he missään nimessä ole yhtä hyvä joukkue kuin viime vuonna. Kova nippu kuitenkin edelleen.

Ääritalo vakuuttaa kuitenkin, että TPS tulee pistämään HJK:n maanantaina ahtaalle ja että pisteille on mahdollisuus.

- Totta kai. Emme ole niin huono joukkue kuin neljä edellistä peliä ovat antaneet ymmärtää. Meillä on hyvä joukkue. Aina täytyy uskoa, että voi voittaa kenet tahansa, Ärtsi sanoo.