TPS:lle maukas päänahka FC Levadiasta

TPS nappasi treenikauden ensimmäisen harjoitusotteluvoittonsa eilen Eerikkilän Urheiluopiston hallissa. TPS voitti Viron pääsarjassa pelaavan FC Levadian lopulta lukemin 2-1. TPS:n maaleista vastasivat Jani Virtanen ja Riku Sjöroos. Levadian 2-1-kavennuksen viimeisteli Viron A-maajoukkueessakin esiintynyt Rimo Hunt. TPS TV:n kooste ottelusta: http://tpstv.fi/kooste-tps-fc-levadia-2-1-03-02-2016/

Ottelu oli ehtinyt vanheta 28 minuuttia kun TPS siirtyi 1-0-johtoon. Ilman sopimusta oleva keskikenttäpelaaja Jani Virtanen vei upealla vasemman jalan laukauksella TPS:n 1-0-johtoon. Levadia sai ensimmäisellä puoliajalla pallon kaksi kertaa TPS:n maalipuihin, mutta muuten Oskari Forsmanin maali pysyi koskemattomana.

Toisen puoliajan alussa mainion ottelun pelannut Virtanen oli tällä kertaa syöttäjän roolissa. Millintarkka siirto Riku Sjöroosille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä varmasti ohi virolaismaalivahdin. Sjöroosilla ei niin ikään ole vielä pelaajasopimusta TPS:n kanssa, vaikkakin neuvottelut oman kasvatin kanssa ovat jo pitkällä.

Molempien joukkueiden tehdessä vaihtoja alkoi Levadia saamaan otetta pelistä. Keskitys laidalta ja Rimo Hunt siirsi pallon TPS-maaliin ottelun 61 minuutilla. Lisäajalla TPS-puolustaja Miro Tenho venytti vielä vaarallisen näköisen laukauksen eteen, jonka jälkeen erotuomari Joni Hyytiä puhalsi ottelun päättyneeksi. Tenho loukkaantui tilanteessa, mutta alustavan tiedon mukaan mistään vakavasta ei kuitenkaan ole kyse.

TPS kiittää Eerikkilän Urheiluopistoa loistavista olosuhteista jalkapallolle.

TPS:n harjoitusottelut jatkuvat lauantaina 13.2. Porin Karhuhallissa FC Jazzia vastaan.