TPS kiri tasoihin FC Infonetia vastaan

TPS:n ja FC Infonetin välinen vauhdikas ottelu Tallinnassa päättyi 2-2-tasapeliin

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ottelun 23. minuutilla. Infonet pelasi ensin kauniisti keskeltä laitaan, josta keskitys ja lopulta pusku ohi Oskari Forsmanin.

Ottelun 44 minuutilla Jani Virtasta taklattiin rajusti takaapäin. Tuomiona tyly suora punainen kortti. Tilannetta edelsi Virtasen tekemät kahdet peräkkäiset puikot vastustajalta.

Heti toisen puoliajan alussa TPS-puolustus hölmöili ja Infonet pääsi tekemään läpiajosta jo 2-0. Ottelua oli pelattu 49. minuuttia.

TPS lähti hakemaan vimmatusti miesylivoimalla maaleja ja taistelu tuotti tulosta ottelun 57. minuutilla. Riku Sjöroosin millintarkka keskitys löysi Mikko Hyyrysen, joka puski komeasti kavennuksen.

TPS tasoitti ottelun 62. minuutilla kun Riku Sjöroos sijoitti pallon ohi maalivahdin. Tämän ottelun hienoimman maalin tarjoili keskikenttäpelaaja Jani Virtanen fantastisella syötöllään linjan väliin.

Vaihdosta sisään tullut Ilari Mettälä oli viedä TPS:n voittoon aivan ottelun lopussa, mutta pusku pysähtyi ylärimaan.

TPS oli pakotettu ottelun aikana ottamaan Rasmus Holman ja Sami Rähmösen pois loukkaantumisten takia. Heidän pelaamisensa lauantaina Levadia-ottelussa on epävarmaa.