TPS järjestää B-tyttöjen SM-lopputurnauksen Yläkentällä lauantaina

TPS juniorijalkapallo järjestää lauantaina 11.10. B-tyttöjen SM-lopputurnauksen Turun Urheilupuiston Yläkentällä. Turnaus on osa Suomen Palloliiton Turun piirin 90-vuotisjuhlavuoden tapahtumakokonaisuutta. Turnauspäivän aikana pelataan kaikki B-tyttöjen SM-lopputurnauksen lopulliset sijoitusottelut sijoista 1-8. Turnauksen suojelijana toimii Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve.

Päivän ohjelmaan kuuluu myös Naisten liigan ylemmän loppusarjan ottelu TPS-FC Honka, joka alkaa klo 13.30. FC Honka on Naisten liigassa tällä hetkellä kolmantena ja TPS kuudentena. TPS voitti FC Hongan runkosarjan loppupuolella Turussa 3-1.

Turnauspäivän tapahtumiin kuuluu myös Suomen Palloliiton ja TPS:n yhteistyössä järjestämä valmentajapaneeli (klo 12.30-13.15) alustuksineen. Stadionin takana olevassa teltassa kuullaan Suomen naisten A-maajoukkueen päävalmentajaa Andrée Jeglertziä sekä tyttöjen nuorimpien ikäluokkien maajoukkueiden päävalmentajaa Marko Salorantaa. Tapahtuma on kohdistettu kaikille tyttöjoukkueiden valmentajille sekä tiedotusvälineiden edustajille. Maajoukkuevalmentajat ovat tavattavissa ja jututettavissa turnauspäivän aikana muutenkin Yläkentän alueella.

Lauantai on samalla myös YK:n virallinen kansainvälinen tyttöjen päivä. Tyttöjen päivästä vastaa virallisesti kansainvälinen kehitysyhteistyöjärjestö Plan. Plan on myös mukana SM-lopputurnauksessa ja he pystyttävät stadionalueelle oman esittelypisteensä sekä järjestävät lipaskeräyksen turnauksen aikana.

TPS-hyökkääjä Annika Haanpää kertaili oman joukkueensa tietä pronssimatsiin ja hän toivotti kaikki kynnelle kykenevät Yläkentän lehtereille lauantaina. Päävalmentaja Jari Pullinen kiitteli isommassa kuvassa koko joukkueensa upeaa kautta ja lipsautti päälle vielä yhden lupauksen Tepsin kannattajille: ”SM-pronssia!”

Haastattelut TPS TV:ssä:
http://tpstv.fi/tepsin-b-tytot-valmiina-lauantaiseen-pronssijahtiin/

Tapahtumaohjelma lauantaina 11.10.2014:

Klo 8.30 B-tyttöjen SM-lopputurnauksen sijoitusottelu (sijat 7.-8.) Ilves-Pallokissat
Klo 10.30 B-tyttöjen SM-lopputurnauksen sijoitusottelu (sijat 5.-6.) ONS-VIFK
Klo 12.30 TPS:n ja SPL:n yhteinen valmentajapaneeli
Klo 13.30 Naisten liigan ylemmän loppusarjan ottelu TPS-FC Honka
Klo 15.30 B-tyttöjen SM-pronssiottelu TPS-Merilappi United
Klo 17.30 B-tyttöjen SM-finaali PK-35-VJS

Kaikki päivän tapahtumat ovat yleisölle ilmaisia, tervetuloa!

Lisää uutisia