TPS jalkapallon uusi paitakauppa on avattu

03.05.2016 14:13

TPS jalkapallon kannattajapaitoja saa jatkossa ostaa osoitteesta https://www.printmotor.com/fctps/. Myyntipäällikkö Timo Tuomisen mukaan tarjonta ei ole aiemmin vastannut kysyntää, mutta nyt tämä ongelma on paitojen osalta selätetty.

-Meillä on kannattajatuotemyynti ollut tähän saakka hieman lasten kengissä, mutta tämän konseptin kautta saimme pikavauhtia nettikaupan pystyyn ja laajan tuotevalikoiman myyntiin. Lisäksi tämä on meille täysin riskitöntä, koska meillä ei ole varastoa lainkaan. Tuotteet tehdään tilauksesta ja toimitetaan nopealla, noin viikon toimitusajalla asiakkaalle, Tuominen taustoittaa.

Paitamyymälän valikoimista löytyy t-paitoja, huppareita ja collegepaitoja niin miehille kuin naisillekin, lapsia unohtamatta. Valikoimia päivitetään säännöllisin väliajoin, joten kannattaa käydä aktiivisesti bongaamassa mahdollisia uutuuksia.

Muut TPS:n kannattajatuotteet, kuten pelipaidat, huivit, mukit yms. myydään edelleen vanhaan tyyliin toimistolta tilaamalla tai noutamalla sekä ottelutapahtumista. TPS Shop osoitteessa http://www.fc.tps.fi/fi/tps-shop