TPS haki Vaasasta kauden kolmannen 2-1 voiton

TPS kohtasi lauantain myöhäisillassa FC Sport Vaasan ja haki toisen perättäisen voiton Elisa Stadionilta 1-2 lukemilla. Ensimmäistä maalia saatiin odotella reilut puoli tuntia, mutta kun käynnissä oli ottelun 33. peliminuutti, upotti Jenni Rannus pallon vaasalaisten maaliverkkoihin. Tauolle ei kuitenkaan lähdetty vain yhden maalin johdossa, sillä Saija Östlund osui jälleen vaasalaisten verkkoihin, kun käynnissä oli ensimmäisen puolikkaan lisäaika.

Vaasalaisten ensimmäistä osumaa saatiin odotella reilu tunti, mutta Sara Hedman nosti korijoukkueen maalin päähän, kun käynnissä oli ottelun 67. peliminuutti. Lisämaaleja ei enää nähty, vaan Turkuun lähti taas täysi pistepotti 2-1 voitolla.

Valmennuksen kommentit, päävalmentaja Akusti Salonen:

Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä ja tasapainoinen. Viime viikolla oli ongelmia saada syöttöjä selustaan, mutta nyt se toimi ja päästiin kahden maalin johdossa tauolle. Teroitettiin kopissa sitä, että pitää olla aktiivisempi ja hereillä, sillä vastustaja tulee varmasti kovaa. No, siinä ei onnistuttu vaan keskityttiin vääriin asioihin ja peli hajosi siihen. Toisaalta saatiin vaikeuksista huolimatta pidettyä johto loppuun asti. Ei ole helppoa pelata vieraissa kello 19, joten siihen nähden ihan ok tulos, mutta jäi paljon pohdittavaa siitä, muta pitää kehittää ja parantaa.