TPS hakee jatkopaikkaa Suomen Cupissa torstaina

TPS:llä on huomenna kolmas ottelu Urheilupuiston yläkentällä, kun turkulaiset isännöivät IFK Mariehamnia Suomen Cupin kuudennen kierroksen ottelussa. Ottelu alkaa klo 18.00.

– VPS-pelissä pakkamme hajosi lopussa, kun yritimme ehkä liian innokkaasti voittoa. Pääsimme kyllä hyvin vastustajan puolelle, mutta viimeiset ratkaisumme olivat huonoja, joten maalia ei vaan saatu aikaan, TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo harmittelee.

Ärtsi ei näe yläkentän pienellä koolla olevan merkitystä huomisessa ottelussa maarianhaminalaisia vastaan.

– Ei kenttä mielestäni vaikuta. Sama se on molemmilla ja olemme kuitenkin treenanneet siinä jo parisen viikkoa. Pikemminkin kenttä korostaa kaksinkamppailujen merkitystä ja niitä tulee varmasti paljon myös huomisessa pelissä.

IFK aloitti Suomen Cupin 4. kierrokselta, jolloin se voitti EsPA:n lukemin 2-0. Edellisellä kierroksella kaatui puolestaan KTP selkein numeroin 4-0.

– IFK:lla on hyvä joukkue ja sieltä löytyy paljon taitoa. Toki heidän riveissään on myös Petteri Forsell, joka on yksi liigan parhaista pelaajista. Hänen kanssaan pitää olla tarkkana, mutta ei IFK todellakaan ole pelkästään hänen varassaan, Ärtsi muistuttaa.

Lisää uutisia