TPS etsii hyökkääjää ja keskikenttäpelaajaa – testissä kolme pelaajaa

06.03.2018 12:51

Hyökkääjä Juho Mäkelä ja keskikenttäpelaaja Ben McKendry ovat parhaillaan Turun Palloseuran testissä. Kuluvan viikon loppupuolella TPS:n testiin saapuu lisäksi hyökkääjä Ismar Tandir.

– Etsimme yhtä hyökkääjää ja yhtä keskikenttäpelaajaa. Siinä on meidän loput hankinnat. Viimeistään puolentoista viikon päästä tiedetään, mitä ratkaisuja tässä tehdään, jos tehdään, kommentoi TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen.

Mäkelä on Veikkausliigan kaksinkertainen maalikuningas kausilta 2005 ja 2010. Maalipörssin voitto irtosi kummallakin kaudella 16 maalilla. Mäkelä iski 16 Veikkausliiga-maalia myös kaudella 2015, jolloin hän sijoittui sarjan maalintekijätilastossa toiselle sijalle. Kookas hyökkääjä (190 cm) on edustanut Veikkausliigassa HJK:ta, IFK Mariehamnia, SJK:ta, VPS:ää ja viimeiset kaksi kautta HIFK:ta. 34-vuotiaalla Mäkelällä on kokemusta myös ulkomaan kentiltä.

Kanadalainen McKendry pelasi viime vuonna pääasiassa Pohjois-Amerikan toiseksi ja kolmanneksi korkeimmilla sarjatasoilla. 24-vuotiaan ja 180-senttisen keskikenttämiehen tilille kirjattiin myös yksi ottelu pääsarjatasolla pelaavassa Vancouver Whitecaps FC:ssä.

22-vuotiaan Tandirin sukujuuret ovat Bosnia ja Hertsegovinassa. Tandir on syntynyt Saksassa ja muuttanut nuorena Yhdysvaltoihin, jossa hän pelasi muun muassa New York Red Bullsin akatemiassa. Viimeiset kaksi kautta 196-senttinen hyökkääjä on pelannut Bosnia ja Hertsegovinan pääsarjassa Sloboda Tuzlan joukkueessa.

Katso TPS TV:stä päävalmentaja Laurikaisen kommentit testipelaajista sekä loukkaantuneen keskikenttäpelaaja Tomas Hradeckyn tilanteesta: https://tpstv.fi/tps-etsii-hyokkaajaa-keskikenttapelaajaa-testissa-kolme-pelaajaa/