South Wales Evening Post: Port Talbot aikoo suorinta tietä voittoon

07.07.2010 20:33

Walesin suosituin sanomalehti, South Wales Evening Post, uutisoi keskiviikkoisessa numerossaan Port Talbot Town FC:n yrittävän suorinta tietä voittoon jahdatessaan jatkopaikkaa historiallisessa, ensimmäisessä Euro Cup -turnauksessa, johon seura osallistuu. Port Talbot kertoo valinneensa strategian, jonka he toivovat takaavan etenemisen toiselle karsintakierrokselle.

- Olemme paljon fyysisempiä kuin TPS ja mielestäni heillä oli vaikeuksia tämän kanssa jo viime viikolla, seuran puheenjohtaja Andrew Edwards kertoo lehdelle.

- Koska he ovat haavoittuvaisia tällä saralla, on meidän vain lähdettävä pelaamaan suoraviivaisesti. Heillä oli Turussa ongelmia hyökkääjämme Martin Rosen fyysisyyden kanssa ja toivomme, että hän pystyy tekemään saman huomennakin.

Port Talbot hakee myös kotiyleisönsä tukea ja puheenjohtaja toivookin, että kaikki myynnissä olevat 1000 istumapaikkaa menevät kaupaksi.

- Täällä ei ole koskaan aikaisemmin pelattu eurofutista ja olisi upea hetki seurallemme, jos stadion olisi loppuunmyyty. Sillä olisi meille varmasti suuri merkitys, Edwards vetoaa.

- Emme missään nimessä ole ulkona tästä parista. Jos saamme tehtyä maalin heti alkuun, niin kaikki on mahdollista. Jos TPS taas onnistuu tekemään maalin, tulee ottelusta meille todella hankala. Pelaamme ammattilaisjoukkuetta vastaan, joten välillämme on tietenkin suuri ero. Uskon kuitenkin, että pystymme räjäyttämään potin.

Lehti oli onnistunut myös saamaan langan päähän ensimmäisessä osaottelussa Turussa kaksi maalia viimeistelleen Riku Riskin.

- Huomisesta tulee varmasti vaikea, mutta uskon meidän kuitenkin vetävän pidemmän korren. Port Talbot tulee päälle kaksi kertaa kovempaa kuin viime viikolla ja meidän on oltava valmiina tähän. Meidän täytyy puolustaa tiiviisti ja vastata nopeasti. Uskon, että tällä tavoin he eivät kykene pysymään perässämme.