Silja Jaatinen jatkaa TPS-paidassa - "Teen kaikkeni sen eteen, että pärjäämme joukkueena"

20.12.2022 12:15

Kansallisen Liigan kauteen valmistautuva TPS:n naisten edustusjoukkue on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen laitapelaaja Silja Jaatisen, 20, kanssa. Jaatinen liittyi TPS-joukkueeseen viime kauden loppupuolella ja nousi heti isoon rooliin.

TPS:n päävalmentaja Akusti Salonen uskoo, että Jaatisella on joukkueelle paljon annettavaa tulevalla liigakaudella. Jaatinen tuo joukkueeseen nopeutta ja monipuolista osaamista, sillä hän pystyy pelaamaan sekä laiturina että laitapuolustajana.

– Silja vahvistaa nopeudellaan ja taidollaan meidän vasenta laitaamme. Hänen vasenjalkaisuutensa on myös meille etu. Lisäksi Silja on erittäin hyvä joukkuepelaaja, Salonen luonnehtii.

– Silja saa nyt treenata koko talven meidän kanssamme, ja uskon meidän saavan hänestä vielä enemmän irti ensi kaudella, kun joukkueen pelisysteemi tulee hänelle tutuksi. Viime syksynäkin hän toi jo paljon lisää meidän pelaamiseemme, mutta potentiaalia hänellä on vielä nähtyä enemmän, Salonen luottaa.

Tulevaan liigakauteen Jaatinen lähtee luottavaisin mielin. Viime syksyn liiganousun hän näkee yhteisenä kokemuksena, joka kantaa positiivisella tavalla myös tulevaan kauteen. Jaatisella on jo kokemusta liigapeleistä HJK:n riveistä. Hän uskoo, että TPS:llä on ensi kaudella hyvät mahdollisuudet pärjätä ja laittaa kampoihin kovimmillekin joukkueille

– Hyvillä ja luottavaisilla mielin valmistaudutaan tulevaan liigakauteen. Täytyy lähteä rohkeasti pelaamaan ja näyttämään oma osaamisemme. Mielestäni meillä on hyvät mahdollisuudet pärjätä ja laittaa kampoihin kovimmillekin joukkueille, Jaatinen tuumaa.

– Henkilökohtaisesti odotan, että pääsen pelaamaan mahdollisimman paljon ja pystyn kehittämään itseäni pelaajana. Teen kaikkeni sen eteen, että pärjäämme joukkueena.

Silja Jaatisen kuva median käyttöön