Sami Rähmönen aloittaa jo 13:nnen TPS-kautensa

TPS:n monivuotinen luottopelaaja Sami Rähmönen on solminut kasvattajaseuransa kanssa jälleen uuden jatkosopimuksen. TPS:n kapteenin tuore sopimus kattaa ainakin kauden 2017. Rähmönen aloittaa nyt siis jo kolmannentoista peräkkäisen kautensa TPS:n edustusjoukkueessa.

29-vuotias Rähmönen debytoi Jalkapallon Veikkausliigassa TPS:n paidassa elokuussa 2005. Veikkausliigaotteluita kertyi kausina 2005-14 yhteensä 233, joissa syntyi seitsemän liigamaalia. Rähmönen on pelannut kahtena viime kautena Jalkapallon Ykkösessä 52 ottelua ja viimeistellyt niissä kolme maalia. Viime kaudella Rähmönen pelasi kaikissa TPS:n Ykkösen otteluissa alusta loppuun asti. Hänet palkittiin kauden päätteeksi TPS:n harvinaisella kultamerkillä, kun hän ylitti 350:n ottelun rajapyykin edustusjoukkueen riveissä.

Hyökkääjänä aikanaan uransa aloittanut Rähmönen on pelannut TPS:n edustuksessa oikeana laitapelaajana, yleensä puolustajana. Rähmönen on ehtinyt voittaa TPS:n riveissä tähän mennessä Suomen Cupin, Liigacupin sekä neljä SM-pronssia.

– Jos pelaaja aloittaa alle 30-vuotiaana jo kolmannentoista kautensa saman seuran edustusjoukkueessa, voidaan puhua suhteellisen harvinaisesta tapauksesta. Sami edustaa tepsiläisyyttä, turkulaisuutta ja näin myös jatkuvuutta. Hän on erinomaisen luotettava, varma ja monipuolinen pelaaja, joka osoitti viime kaudella myös johtajuutta uutena kapteenina, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kiittelee.

Lisää uutisia