Riikka Ketoja vahvistaa TPS:ää: ”Homma toimii, tämä on kehittyvä seura, joka haluaa eteenpäin”

15.02.2017 20:05


Keskikenttäpelaaja Riikka Ketoja siirtyi täksi kaudeksi TPS-paitaan ruotsalaisesta Sunnanå SK:sta, jota hän edusti kaksi edellistä kautta. Ketoja on alunperin pietarsaarelaisen JBK:n kasvatteja. Liigadebyyttinsä hän teki toisessa kotikaupunkinsa seurassa, FC Unitedissa, kaudella 2009 vain 14-vuotiaana.

Kaudeksi 2011 hän siirtyi naapurikaupunki Kokkolaan ja F10:n riveihin. Sieltä ura jatkui neljän liigakauden jälkeen Ruotsiin. Ketoja on pelannut Naisten liigassa yhteensä 113 ottelua ja viimeistellyt niissä yhdeksän maalia. Riikka Ketojalla on tilillään ikäkausimaaotteluiden lisäksi myös viisi A-maaottelua.

Ketoja on harjoitellut TPS:n kanssa nyt viisi viikkoa ja hän on erittäin tyytyväinen seuravalintaansa. 22-vuotias Ketoja valittiin juuri myös alle 23-vuotiaiden naisten maajoukkueeseen, joka leireilee maaliskuun vaihteessa Eerikkilän Urheiluopistolla ja kohtaa siellä Helmarit 1.3.

Ria Öling ja Julia Tunturi valittiin TPS-pelaajista A-maajoukkueeseen ja Ketojan lisäksi alle 23-vuotiaiden maajoukkueleirille tepsiläisistä lähtevät Hanna RuohomaaEmma Santamäki ja Tiia Savolainen.

Haastattelu TPS TV:ssä:
https://tpstv.fi/riikka-ketoja-vahvistaa-tpsaa-homma-toimii-tama-kehittyva-seura-haluaa-eteenpain/