PEPO ja TPS pistejakoon Lappeenrannassa

PEPO – TPS 1–1 (0–0)

68 min 1–0 Roope Huhtala
73 min 1–1 Kasper Hämäläinen

TPS:n kokoonpano: Jere Koponen (mv, C), Jesper Karlsson, Roope Pakkanen (varoitus), Samba Benga, Severi Pöysä (77 min Juri Kinnunen), Albijon Muzaci, Daniel Rantanen (65 min Santeri Pohjolainen), Kasper Hämäläinen, Anthony Annan, Olli Jakonen (65 min Linus Rönnberg), Simo Roiha.

Pelipaikka: Kimpinen, Lappeenranta

Erotuomari: Matti Roth

Yleisömäärä: 1003

Päävalmentaja Jonatan Johanssonin kommentit:

”Olen totta kai pettynyt siihen, ettemme pystyneet ottamaan kolmea pistettä mukaamme tänään. Tiedän, että tämä on vaikea paikka pelata. PEPO on ollut varsinkin kotonaan vähän epäonninen, ettei se ole saanut enempää pisteitä kotikentällään.

Ensimmäinen jakso meni mielestäni suunnitelmien mukaan sikäli, että pelasimme yhdessä joukkueena ja muotomme kentällä pysyi. Vain maali jäi puuttumaan siinä ekalla jaksolla. Meillä oli kolme neljä hyvää paikka, mutta emme saaneet maalia tehtyä. Mielestäni prässimme toimi jaksoittain hyvin ja saimme voitettua pallon ylhäältä, mutta olimme vähän huolimattomia viimeisellä kolmanneksella.

Koko ottelun osalta olen pettynyt siihen, miten me puolustimme erikoistilanteissa. Tiesimme, että PEPO on vahva erikoistilanteissa. Heillä on vahvoja pääpelaajia. Voi olla, että PEPOn maali oli paitsio, mutta sillä ei ole väliä. Me puolustimme sen tilanteen huonosti.

Olen tyytyväinen siihen, miten onnistuimme heti tasoittamaan pelin. Totta kai tasoituksemme oli ansaittu, varsinkin jos miettii ensimmäisen jakson peliämme. Olen pettynyt siihen, miten me pelasimme tasoitusmaalimme jälkeen. Tasoitusmaalin jälkeen yritimme liikaa yksin, eikä muoto pysynyt. PEPO pelasi paljon pitkiä palloja, emmekä me saaneet voitettua tarpeeksi ykkös- ja kakkospalloja. Emme saaneet lopussa riittävästi painetta luotua PEPOn päätyyn. Viimeiset 15–20 minuuttia eivät olleet sitä, mitä olisin valmentajana halunnut nähdä.

Otetaan tämä piste mukaan ja mennään seuraavaa peliä kohti.”

Sydän Pelissä: Kasper Hämäläinen

Kasper Hämäläinen uurasti jälleen Sydän Pelissä täyden ysikymppisen TPS:n keskikentällä. Hämäläisen maalilla TPS nousi tappioasemasta tasoihin. Kokenut konkari oli valppaana maalin edustalla ja iski tolpasta takaisin kentälle kimmonneen pallon PEPO-maaliin.

Seuraava ottelu: TPS – FF Jaro, la 30.7. klo 17.00, Veritas Stadion. Liput myy Tiketti.