Patrik Lomski palaa TPS-paitaan loppukaudeksi

TPS on solminut kauden 2016 loppuun asti kattavan sopimuksen Patrik Lomskin kanssa. Parhaiten hyökkäyksen laidassa viihtyvä Lomski on seuran omia kasvatteja.

Lomski palaa TPS-paitaan puolalaisesta Arka Gdyniasta, jonne hän siirtyi vuoden 2015 alussa. 27-vuotias Lomski pelasi Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 14 ottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin.

Lomski debytoi Veikkausliigassa TPS-paidassa jo kaudella 2006. Hän on pelannut Veikkausliigassa TPS:ssä ja VPS:ssä yhtensä 69 ottelua, joissa on syntynyt myös viisi maalia. Hän on pelannut myös Ykkösen tasolla KPV:ssä, PoPa:ssa ja SJK:ssa.

– On aina hienoa saada seuran oma kasvatti ulkomailta takaisin kotiin. Olen tietysti tyytyväinen, että Pate palasi juuri Turkuun, eikä hän lähtenyt muualle, vaikka siihenkin olisi ollut mahdollisuuksia. Hän on sitoutunut auttamaan nyt meidän loppukauden projektiamme. Hän täydentää omalla osaamisellaan hyvin tätä ryhmää, on meille ennestään tuttu pelaaja, joten hänet oli todella helppo ottaa tänne. On erittäin tärkeää tässä vaiheessa kautta, että Pate tuntee ennestään meidän tapamme toimia, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen painottaa.

Patrik Lomski on edustuskelpoinen jo ensi sunnuntaina pelattavassa FF Jaro-TPS-ottelussa.

Lomskin pelaamisen TPS-paidassa mahdollisti turkulainen uusi henkilöstöpalveluyritys Job Services (Lisätietoja: www.jobservices.fi), joka toimii myös Lomskin kummiyrityksenä.

Pelaajakortti TPS:n sivuilla:
http://fc.tps.fi/fi/joukkueet/miehet-edustus/hyokkays/lomski-patrik

Lisää uutisia