Miesten Kolmonen: Peimari UTD – TPS U23 0–3

TPS U23 -reservijoukkue avasi voittotilinsä miesten Kolmosessa, kun mustavalkoiset voittivat Peimari Unitedin vieraskentällä maalein 3–0.

Voiton arvoa nostaa se, että Tepsin nuori joukkue oli liikkeellä hyvin kapealla ryhmällä, sillä vaihtopenkillä oli pelin alussa vain kaksi vaihtopelaajaa. Se ei kuitenkaan menoa haitannut, ja TPS siirtyi ottelussa johtoon 17. minuutilla Onni Helénin maalilla. Tepsi tuplasi johtonsa makoisaan paikkaan juuri ennen taukoa, kun Niklas Harittu tinttasi pallon verkon perukoille rangaistuspotkusta. Lopussa Otto Näsi kaunisteli vielä aikakirjoihin voittolukemiksi 3–0.

Viikonloppu oli tepsiläisittäin kerrassaan mainio, sillä lauantaina miesten edustusjoukkue voitti Ykkösen sarjapelinsä 3–0 ja sunnuntaina naisten edustusjoukkue nappasi omasta matsistaan 2–0-voiton.

Akatemiavalmentaja Mariano Galeanon kommentit: ”Voittomme oli tänään pelitapahtumiin nähden oikeutettu. Me dominoimme peliä ja loimme maalipaikkoja. Puolustuspelissämme nähtiin tänään toivotunlaisia nopeita tilanteenvaihtoja. Meille sattui kuitenkin myös muutamia virheitä, jotka olisivat voineet kääntää ottelun lopputuloksen toisenlaiseksi. Pelissämme on vielä asioita, joita pitää hioa treenikentällä, mutta yleisesti ottaen olemme hyvällä tiellä. Severi Pöysä ja Santeri Pohjolainen toivat tänään kentälle edustusjoukkuetason peli-intensiteetin. Sami Rähmösen rooli pelissä oli aivan ratkaisevan tärkeä. Hän toi meille vankkaa kokemusta puolustuspelaamiseen, oli johtaja kentällä ja pelasi kaikin puolin esimerkillisesti. Valmentajana se on minulle suuri kunnia, että olemme saaneet Samin kaltaisen kokeneen konkarin ja seuralegendan mukaan joukkueeseen.”

Peimari United – TPS U23 0–3 (0–2)

17 min 0–1 Onni Helén
44 min 0–2 Niklas Harittu (rp)
86 min 0–3 Otto Näsi

TPS U23:n kokoonpano: Lauri Järvinen (mv), Alex Johansson, Erik Holopainen (C), Sami Rähmönen, Severi Pöysä, Niklas Harittu (varoitus), Otto Ohvo, Zegy Abdallah, Santeri Pohjolainen (56 min Alfons Seppänen), Christian Linna, Onni Helén (60 min Otto Näsi).

Erotuomari: Aleksi Makkonen

Pelipaikka: Hakkispaana, Sauvo