Lääkäri Olli Heinonen avaa joukkueen terveydentilaa

Keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen jouduttiin taluttamaan sunnuntaisessa TPS-HJK -ottelussa kentältä suoraan pukukoppiin tunnin kohdalla, Sakari Mattilan taklattua Pennasta takaapäin. Tutkimukset aloitettiin heti maanantaina ja Pennasen oikea jalka kuvattiin.

– Pennanen sai korkeaenergisen vamman jalkateräänsä. Rtg-kuvassa ei kuitenkaan onneksi näkynyt luun murtumaa, toteaa TPS-joukkueen lääkäri Olli J. Heinonen Mehiläisen Liikuntaklinikalta.

Kuukauden verran poissa ollut keskikenttämies Juho Lähde on puolestaan toipumassa pelikuntoon.

– Lähde on sairastanut rajun yleisoireisen rauhaskuumeen. Sairaus on voitettu ja Juho on erittäin hyvää vauhtia toipumassa täyteen pelikuntoon, Heinonen kertoo.

TPS-maalivahti Jukka Lehtovaara on ollut sivussa toukokuun Honka-ottelusta lähtien, jolloin hän tuli vaihtoon tunnettuaan äkillisen kivun tunteen reiden etuosassa. Tuolloin tutkimuksissa Lehtovaaralla todettiin lihasvamma.

– Lehtovaaran reiden lihasvammaa on hoidettu ja kuntoutettu huolella. Jukka kävi jo HAKA-ottelussa kentällä kokeilemassa miten toipuminen on edennyt. Tällä viikolla suoritettava kontrollimagneettikuvaus kertoo toipumisen etenemisen, Heinonen lausuu.

Lisää uutisia