KuPS parempi lukemin 0-3

TPS ja KuPS pelasivat tasapaksun ensimmäisen puoliajan ja maalitili jäi molemmilta avaamatta. Lähimpänä maalintekoa oli TPS:n Wayne Brown, jonka tulinen veto painui KuPS-vahti Tomi Maanojan käsien kautta hieman yli.

Ottelun toinenkin puoliaika eteni tasaisissa merkeissä, kunnes vieraiden Omar Colley onnistui ohjaamaan pallon kulman jälkitilanteesta sisään 67. minuutin kohdalla.

TPS:n taival vaikeutui entisestään 77. minuutin kohdalla, kun Igor Jovanovic komennettiin suoralla punaisella ulos.

KuPS karkasi 80. minuutilla 0-2-johtoon Ats Purjeen soolomaalilla ja 90. minuutin kohdalla Francis Chibuike ohjasi vielä 0-3.

Ottelussa oli tavallista enemmän jännitettä, koska KuPS:n puikoissa hääri entinen TPS-luotsi Marko Rajamäki.