KPV-ennakko: "Hyvä alkuviikko, viritellään nyt koneistoa - ja nautitaan sitten"

24.08.2017 11:25

TPS matkustaa perjantaina Pietarsaareen tuttuun hotelliin valmistautumaan lauantaiseen KPV-otteluun, joka alkaa Kokkolan keskuskentällä klo 16.00. Kyseessä on Jalkapallon Ykkösen täysiverinen kärkikamppailu, jossa haetaan jo asetelmia kauden viimeisille kierroksille. TPS johtaa sarjaa, mutta KPV on takana vain maalieron turvin. Molemmilla joukkueilla on sarjan kärjessä 38 pistettä. Tuulenhalkojan paikalla lähes koko kauden ollut FC Honka on vain kahden pisteen päässä (36) kärkikaksikosta. FC Honka kohtaa jo perjantaina IF Gnistanin Oulunkylässä ja saattaa olla kärkipaikalla ennen Kokkolan hegemoniaottelua.

TPS hävisi kauden avausottelunsa KPV:lle Kokkolassa lukemin 2-1 ja ne luvut mairittelivat kohmeessa ollutta Palloseuraa. TPS löi täysillä takaisin 95-vuotisjuhlaottelussaan Veritas Stadionilla 30.6. lähes 3.500:n katsojan edessä, mutta jäi kuitenkin maalittomaan tasapeliin. Sen ottelun lopputulos mairittelee puolestaan KPV:tä, joka oli vastaanottajan asemassa.

TPS TV kävi nuuhkimassa Kupittaan loppukesäisiä tunnelmia, kun aina armoton Ykkönen on kääntynyt viimeiselle kolmannekselleen. TPS kokosi upeasti joukkonsa viime perjantaina EIF:iä vastaan Turun traagisten tapahtumien ollessa läsnä. Pelaajat lähtivät pelaamaan ottelua hurjan huhumyllyn keskellä, ja täysin epätietoisina siitä, mitä kaikkea Turussa oli alkuillan aikana oikeasti tapahtunut. TPS näytti, että tiukimmassa mahdollisessa paikassa fokus pysyi itse asiassa, eli pelissä. TPS näytti konkreettisesti, että normaalin elämän ja arjen on jatkuttava, vaikka ympärillä tapahtuisi mitä tahansa ikävää.

Millaisin tunnelmin raitapaidat lähtevät hakemaan kauden avausvoittoa nyt KPV:stä? Ketkä mahdollisesti puuttuvat raitapaitojen riveistä? Miten valmistautuminen taatusti kuumaan kärkimatsiin on mennyt? Näihin kysymyksiin meille vastailivat EIF-matsissa knallitempun paukuttanut Onni Valakari sekä päävalmentaja Mika Laurikainen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/kpv-ennakko-hyva-alkuviikko-viritellaan-koneistoa-nautitaan/

Ykkösen kärkikamppailu KPV-TPS alkaa Kokkolan keskuskentällä lauantaina 26.8. klo 16.00.


Radio Auran Aallot lähettää taajuuksillaan selostuksen ottelusta:
http://www.auranaallot.fi/

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä myös Fanseatin ja Elisa Viihteen kanavilta:
http://www.fanseat.com/event/3350