Kolehmainen tykitti uran toisen maalinsa A-maajoukkueessa

Suomen kohtalona oli sunnuntaina jäädä Baltic Cupin kakkoseksi rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Finaali Latviaa vastaan oli varsinaisen peliajan jälkeen lukemissa 1-1 (0-0), mutta Latvia oli pilkulta lopulta vahvempi.

Suomen ainoan maalin varsinaisella peliajalla tykitti avauksessa ollut TPS:n Toni Kolehmainen. 52. minuutilla Suomi sai vapaapotkun 25 metristä ja Kolehmainen laukoi komeasti suoraan Suomen johtoon. Maali on Kolehmaisen uran toinen A-maajoukkueessa. Pirteästi esiintyneellä Kolehmaisella oli useampikin maalipaikka ottelussa, mutta upea vaparimaali jäi Kolen ja samalla Suomen ainokaiseksi 90-minuuttisella.

Myös TPS:n Jarkko Hurme pääsi ottelussa kentälle 57. minuutilla. TPS-kaksikko epäonnistui harmillisesti rangaistuspotkukilpailussa Teemu Pukin tavoin. Kolmas Huuhkajien mukana ollut TPS-pelaaja, Mika Ääritalo, seurasi sunnuntain ottelua vaihtopenkiltä.