Kolehmainen ja Heinikangas juonivat voittomaalin

27.04.2010 21:38

Täksi kaudeksi Oulusta Tepsiin siirtynyt Toni Kolehmainen  teki heti ensimmäisessä Turussa pelaamassaan liigaottelussa maalin. Viikko sitten Valkeaskoskella nuori pohjoisen poika teki liigadebyyttinsä, joten kauaa ei uran ensimmäistä liigamaalia tarvinnut odottaa, mutta hieman erikoisella tavalla Kolen maali syntyi. Hongan rangaistusalueelta tuomitun epäsuoran vapaapotkun Kolehmainen juoni verkkoon Jarno Heinikankaan avustuksella.

- Kieltämättä hyvät pisteet, Honka on mestarisuosikkeja ja niiltä varastettiin voitto. Itse pääsin vielä maalin makuun niin tietysti on hyvä fiilis, tunnelmoi Kolehmainen.

Ja annetaan keskikenttämiehen itse selittää maalinsa synnystä:

- Siinä Jallun kanssa puhuttiin mitä tehdään. Kaikki kunnia Jallulle, se teki hyvän sotasuunnitelman. Mä koitin mahdollisimman ylös saada, siellä on vähiten lihaa siellä katonrajassa ja sinne koitin tähdätä.

TPS-kippari selittää maalin synnyn omalla tavallaan.

- Mä yritin siinä vähän kokeneempana pelaajana rauhoittaa tilannetta. Kerroin Kolelle että ota askeleen vauhti ja minä siirrän pallon heti kun dumari viheltää. Sinnehän se komeasti meni, myhäili TPS-kippari.