Kauden ensimmäisen paikallisottelun liput nyt myynnissä!

30.07.2012 15:08

Kauden ensimmäisen Turun paikallisottelun TPS-FC Inter 12.8. liput ovat tulleet myyntiin. Parhaat paikat otteluun myydäänkin nyt, joten kannattaa toimia nopeasti!

Lippuja otteluun voi ostaa ennakkoon TPS:n nettilipunmyynnistä, jossa voi valita itse paikkansa kartalta. Ostamalla lipun TPS:n nettilipunmyynnistä saa sen aina myös kaikkein edullisimmin ja ilman toimitusmaksuja. Nettilipunmyyntiin pääsee tästä. Lisätietoa nettilipunmyynnin toimitus- ja maksutavoista saa tästä.

Nettilipunmyynnin lisäksi paikallisotteluun voi ostaa lippuja ennakkoon Veritas Stadionin päälipunmyynnistä maanantaina 6.8. klo 14.00-17.00. Stadionin lipunmyynnissä on voimassa porttihinnat. Lisäksi otteluviikolla tullaan järjestämään muitakin ylimääräisiä lipunmyyntivuoroja stadionille. Näiden tarkemmista ajankohdista tiedotetaan myöhemmin.

TPS:n kannattajakatsomo sijaitsee ottelussa päätykatsomon P-lohkon ulommassa reunassa. Olympiakatsomon O-lohko toimii siis paikallisottelussa normaalina katsomolohkona. Inter-kannattajat sijoittuvat J-lohkon ulompaan reunaan.