Jade Eronen liittyy naisten edustusjoukkueeseen

TPS on solminut kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen 20 vuotiaan Jade Erosen kanssa. Eronen aloitti peliuransa Puotinkylän Valtissa, mutta vuonna 2014 hän siirtyi HJK:n paitaan. Ensimmäinen visiitti HJK:ssa kesti kolme kautta ja sen jälkeen tie vei takaisin Valtin paitaan kolmeksi kaudeksi. Kaudella 2020 Eronen palasi HJK:n paitaan ja pelasi HJK/2:n puolella Naisten Kakkosta aina kauden 2021 loppuun saakka. Nyt tie on tuonut Turkuun. 

– Pääsin viime syksynä Turkuun opiskelemaan, joten edessä oli myös uuden joukkueen etsiminen. Halusin löytää kovatasoisen ja tavoitteellisen joukkueenja Tepsi vaikutti juuri siltä. Soitin Akustille ja kysyin, pääsenkö antamaan näyttöjä. Pidin heti joukkueen treeneistä ja seura tuntui nopeasti oikealta. Meillä on hyvät pelaajat, valmentajat ja fyssarit, joten täällä on todella hyvät mahdollisuudet kehittyä. Kun sopimusta tarjottii, oli päätös helppo. 

Topparin ja keskikenttäpelaajan paikkoja pelaava Eronen kuvaa itseään rauhalliseksi ja toisia kannustavaksi pelikaveriksi. 

– Tykkään auttaa joukkuekavereitani kentällä parhaani mukaan, joten tuon peliin myös lisää äänenkäyttöä. Olen pelaajana optimistinen ja kunnianhimoinen ja haluan kehittyä. Oen valmis tekemään paljon töitä sen eteen. Vanha vamma uusiutui alkuvuodesta, mutta sen kuntouksessa tehdään hyvää työtä. 

Eronen on päässyt joukkueen sisälle hyvin ja kokee jo kehittyneensä paljon.  

– Tuntuu, että olen päässyt kehittymään jo paljon sinä aikana, jonka olen Tepsissä ollut ja se on aina hienoa huomata itsekin. Tällä hetkellä suurin tavoitteeni on saada itseni hyvään pelikuntoon ja auttaa joukkuetta saavuttamaan yhdessä asetettavat tavoitteet. Suomen Cupissa en itse pääse pelaamaan, mutta odotan innoissani, että pääsen juhlakaudella pukemaan pelipaidan päälle! 

  

Päävalmentaja Akusti Salosen kommentit: 

Saatiin Jadesta monipuolinen pelaaja joko keskikentälle, tai toppariksi. Hän on tunnollinen pelaaja, jossa on hyvin potentiaalia kehittyä. 

Lisää uutisia