Halliderby päättyi TPS:n tappioon

TPS taipui perjantaina Javenture-Areenalla pelatussa harjoitusottelussa FC Interille lukemin 2-0. Inter meni johtoon heti ottelun toisella minuutilla Benjamin Källmanin osumalla. Maalia edelsi tilanne, jossa pallo näytti käyvän niukasti sivurajan yli. Avustava erotuomari ei tätä kuitenkaan liputtanut ja maali hyväksyttiin. Eilen sopimuksen TPS:n kanssa allekirjoittanut keskikenttäpelaaja Jani Virtanen oli jälleen pirteällä pelipäällä, mutta tällä kertaa yritykset eivät tuottaneet osumia. Toisella puoliajalla TPS:n nuoriso-osastoon kuuluva Ilari Koljonen tykitti kaukaa, mutta veto pysähtyi Interin maalipuihin. TPS:n lievästä hallinnasta huolimatta Inter pääsi kasvattamaan maalien määräänsä ottelun 79 minuutilla. Vastahyökkäyksestä pallon maaliin iski Pape Habib Sow.

TPS:n ottelut jatkuvat sunnuntaina 6.3. Tampereen Pirkkahallissa. Suomen Cupin 4.kierroksen ottelua isännöi Tampere United. Ottelu alkaa klo 18.15 ja se on nähtävissä suorana lähetyksenä TamU-TV:stä. Paikalle on lähdössä myös iso joukko TPS:n kannattajia.

FC Inter – TPS 2-0 (1-0)
4.3.2016, Javenture-Areena

2′ 1-0 Benjamin Källman
79′ 2-0 Pape Habib Sow

TPS:n avaus: