Gant Akatemian –tukigolfkiertue on täydessä vauhdissa

21.06.2018 13:10

TPS jalkapallon järjestämän Gant Akatemian –tukigolfkiertueen alkukilpailuista on takana nyt kaksi. Ensimmäinen kilpailu pelattiin keskiviikkona 30.5. Aurinko Golfissa, Naantalissa. Kisan parhaat  ja finaaliin selviytyneet joukkueet olivat 1. Team Kuntec (Pekka Salonen, Tommi Lammervo), 2. Aurinko Golf (Johanna Ahti, Outi Ala-Juusela-Haavisto) ja 3. Master Promo (Jukka Juhola, Mika Mäki). Erikoiskilpailujen palkinnot pokkasivat Mika Kuusisto (Mental Clinic) ja Jiri Haavisto (TPS).

Toinen alkukilpailu oli vuorossa 14.6. Archipelagia Golf Clubilla, Paraisilla. Sää oli tämän alkukesän tyyliin taas kerran lämmin ja aurinkoinen, joskin kova tuuli piti pelaajat hereillä koko kierroksen ajan. Finaalipaikan itselleen nappasivat 1. ESM-Sähkö (Sami Sinervo, Petri Virtanen), 2. Birdie Hunters (Tapio Jokinen, Jarmo Kähkönen) sekä 3. Archipelagia Golf Club (Nina Katajainen, Mikko Saarikumpu). Erikoiskilpailujen parhaat Jaakko Lindström (RTV) ja Reima Helminen (Kuntec).

Kolmas ja viimeinen alkukilpailu pelataan keskiviikkona 15.8. klo 12.30 alkaen Harjattulassa. Kilpailuun mahtuu yhteensä 16 kahden hengen joukkuetta. Mukaan on jo ilmoittautunut 12 joukkuetta. Ilmoittautumiset: https://www.lyyti.in/tukigolfkiertue2018

Kiertueen finaali järjestetään torstaina 6.9. Kultaranta Golfissa, Naantalissa.

- Kunkin kilpailun kolme parasta joukkuetta saavat kutsun finaaliin. Finaaliin voi myös osallistua, vaikka alkukilpailuissa ei olisikaan menestynyt tai osallistunut ollenkaan. Tämä on leikkimielinen kilpailusarja, jonka ensisijainen tarkoitus on akatemiatoiminnan tukeminen. Siksi annamme kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua finaaliin, myyntijohtaja Timo Tuominen taustoittaa kiertueen ajatusta.

Gant Akatemian –tukigolfkiertue on TPS jalkapallon järjestämä leikkimielinen golfkilpailukiertue, jonka yhteistyötahoina toimivat alueen golfkenttien (Harjattula Golf & Country Club, Aurinko Golf, Archipelagia Golf Club, Kultaranta Golf) lisäksi Hartwall ja Master Promo. Kiertueen osallistumismaksut käytetään kokonaisuudessaan TPS jalkapallon Gant Akatemian toiminnan tukemiseksi.