GANT Akatemian -tukigolfin alkukilpailut pelattu

Gant Akatemian -tukigolfkiertueen kolmas ja samalla viimeinen alkukilpailu pelattiin keskiviikkona 16.8. Harjattula Golf & Country Clubilla. Kenttä oli loistavassa kunnossa ja sää suosi pelaamista, joten myös tulostaso oli erittäin korkea.

Kisan voittajaksi selviytyi Kuntec 1 (kuvassa oikealla) joukkueella Reima Helminen, Kari Kauppila. Toisen sijan nappasi K-Rauta Skanssi 2 (kuvassa vasemmalla), jossa pelasivat Juha Huunonen ja Tomi Vuorio. Kilpailussa kolmanneksi sijoittui Master Promo, pelaajina Jukka Juhola ja Mika Järvinen.

Parhaasta henkilökohtaisesta tuloksesta vastasi Kari Kauppila ja erikoiskilpailujen palkinnot kävivät pokkaamassa Sakari Mäki ja Tero Suutari.

Finaali edessä

Kilpailukiertueen finaali pelataan keskiviikkona 6.9. klo 10.00 alkaen yhteislähtönä Kultaranta Golfissa. Finaaliin ovat alkukilpailujen perusteella selvinneet Deltamarin, Hartwall, Saint-Gobain/Gyproc, Länsirannikon Ikkunat ja Ovet, Uutechnic, Master Promo, Kuntec ja K-Rauta Skanssi. Finaaliin on mahdollista osallistua, vaikka ei olisikaan alkukilpailuissa pelannut tai menestynyt. Lisätietoja täältä.

Rahaa kasassa lähes 3500€

Gant Akatemian -tukigolfkiertue järjestetään nimensä mukaisesti TPS jalkapallon Gant Akatemian toiminnan tukemiseksi. Tässä vaiheessa kiertueella on kerätty rahaa 3480€. TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuomisen mukaan tavoitteeksi asetettiin vähintään 4000€ tukipotti ja näillä näkymin siihen tullaan hyvinkin pääsemään.

– Lähdettiin keväällä miettimään tätä tukigolfia hieman eri kulmasta ja uudistus vaikuttaa onnistuneella. Useampi kisa mahdollistaa sen, että kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan ainakin yhteen kisaan. Ja kiitos mukaan lähteneiden golfkenttien sekä Hartwallin, kisamaksu saatiin pidettyä alhaisena ja kaikki osallistumismaksut on pystytty ohjaamaan toiminnan tukemiseen. Toivottavasti saadaan vielä finaaliin mukaan uusia yrityksiä pelaamaan hyvän asian puolesta, Tuominen kertoo.