FC TPS Turku Oy hakee uutta toimitusjohtajaa

TPS jalkapallon edustusjoukkuetoiminnasta vastaava FC TPS Turku Oy hakee uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

TPS jalkapallo odottaa uudelta johtajaltaan kokemusta sekä myynnin johtamisesta että tuloksekkaasta omasta henkilökohtaisesta myyntityöstä. Arvostamme urheiluliiketoimintaan ja tapahtumamarkkinointiin liittyvää osaamista.

Tehtävässä toimiminen vaatii erinomaisia kommunikaatiotaitoja. Haluamme, että uusi toimitusjohtaja motivoi omaa henkilöstöään normaalissa arjen työssä entistä parempiin suorituksiin.

Uuden toimitusjohtajan tulee toimia yhteistyössä myös erilaisten seuraan ja yhtiöön liittyvien sidosryhmien kanssa, ja olla kaikin puolin omia asiakkaitaan arvostava koko seuran toiminnan keulakuva.

Me TPS:ssä tartumme pienenä organisaationa myös tavallisiin arkisiin työaskareisiin ja oletamme sitä kaikilta. Aito kiinnostus urheilua sekä jalkapalloa kohtaan on edellytys tehtävässä menestymiselle.

TPS jalkapallon toiminta on kotimaisen kilpailutoiminnan lisäksi myös jatkuvaa kansainvälistä toimintaa, joten sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätöntä tehtävän hoitamiseen.

Viimeinen vaatimuksemme on, että intohimosi värinä on mustavalkoinen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jyrki Kurokallio, p. 041-4486446, 2.5. klo 16-17 sekä 8.5. klo 16-17. Hakemukset ansioluetteloineen palkkatoivomuksen kera pyydetään toimittamaan 11.5.2013 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jyrki.kurokallio@tps.fi.

Lisää uutisia