B-juniorit jatkoivat voittokulkua – A-junnuille ensimmäinen tappio

TPS:n B-juniorit jatkoivat voittokulkuaan SM-sarjassa, kun maanantaina FC Jazz kaatui Porissa 0-2 (0-0). TPS:n maaleista vastasivat Joonas Madetoja ja Matej Hradecky, joka oli vain päivää aiemmin urakoinut U17-maajoukkueen mukana Norjaa vastaan. Maajoukkueessa niin ikään mukana sunnuntaina ollut Aleksi Ojanperä rehki Hradeckyn tapaan täydet minuutit Jazz-ottelussa.

TPS:n B-juniorit jatkavat SM-sarjan kärkipaikalla viidellä voitolla ja huimalla maalierolla 11-1. B-junnut kohtaavat seuraavaksi sarjajumbo KuPS:n lauantaina 9.6. klo 13.00 Kupittaan 6 kentällä.

FC Jazz – TPS B 0-2 (0-0)
48′ Joonas Madetoja 0-1
52′ Matej Hradecky 0-2

TPS:n avaus: Janne Forsman (41′ Rinnevaara), Matias Hilska (C), Matej Hradecky, Jani Jussila, Severi Laaksonen (41′ Kaasik), Joonas Madetoja, Aleksi Ojanperä, Severi Palmu (66′ Hirvaskari), Leevi Puputti, Arnold Uschanoff (mv), Viljami Vuorenmaa (61’Kivikoski)

Vaihdossa: Anton Hirvaskari, Karl Kaasik, Jesper Kivikoski, Julius Rinnevaara

TPS:n A-juniorit kärsivät puolestaan ensimmäisen tappionsa SM-sarjassa eilen Jyväskylässä. JJK oli parempi lukemin 2-0 (1-0).

Myös A-junnujen ottelussa pelasi viikonloppuna U17-maajoukkueen matkassa olleita TPS-lupauksia. Lucas Gabrielsson pelasi kaksoismaaottelun molemmissa peleissä ja Riku Sjöroos liittyi joukkueeseen sunnuntain otteluun vastuuta tullessa heti 50 minuutin verran.

Tappion myötä A-juniorit tipahtivat sarjan piikkipaikalta toiselle sijalle, ollen kuitenkin vain pisteen päässä naapuriseura FC Interistä. TPS ASM:n seuraava ottelu on B:n tavoin KuPS:aa vastaan tämän viikon lauantaina. Ottelu alkaa klo 15.00 Kupittaan 8 kentällä.

JJK – TPS A 2-0 (1-0)
43′ Kekkonen 1-0
77′ Hasanzada 2-0

TPS:n avaus: Atte Holmberg, Dardan Sadiku, Viljami Alho, Jere Uusitalo (60′ Koski), Jonni Peräaho, Arsalan Azizi, Riku Sjöroos (78′ Virtanen), Erol Ates, Lucas Gabrielsson (78′ Hirvaskari), Kai Nyroos, Emil Öhberg (mv)

Vaihdossa: Jami Virtanen, Valtteri Koski, Anton Hirvaskari

Kuva: Jukka Puputti