B-junioreille kauden ensimmäinen tappio

TPS:n B-juniorit kärsivät puolestaan kauden ensimmäisen tappionsa, kun OLS veti pidemmän korren numeroin 0-2 (0-0). Ottelu käytiin Kupittaan perinteistä tuulta huomattavasti kovemmassa puhurissa.

TPS hallitsi ottelun ensimmäistä jaksoa myötätuulen turvin, mutta ei päässyt kuitenkaan vaarallisille maalipaikoille. Toisella jaksolla TPS joutui puolestaan puskemaan kovaan vastatuuleen, joka vaikeutti selvästi joukkueen peliä. OLS taas sai pelin hallintaansa myötätuulen voimin. Toisin kuin kotijoukkue, oululaiset onnistuivat kuitenkin myös maalinteossa. Heti kun toista puoliaikaa oli pelattu viisi minuuttia TPS-vahti Arnold Uschanoff löysi pallon selkänsä takaa. Hieman yli kymmenen minuuttia tästä ja vierailijat saivat toistamiseen pallon TPS-maaliin. Nämä 0-2 lukemat kirjattiin myös ottelun lopputulokseksi.

Tappiosta huolimatta TPS on edelleen B-poikien SM-sarjan jaetulla kärkisijalla FC Kaarinan yj:n kanssa. Molemmat joukkueet ovat keränneet 18 pistettä seitsemässä ottelussa. B-junnujenseuraava peli on Lahdessa lauantaina 7.7. kun TPS:aa isännöi FC Reipas.

TPS B – OLS 0-2 (0-0)