Auran Aallot selostaa TPS:n vierasotteluita

Auran Aallot lähettää kesän mittaan pelattavat TPS:n Ykkösen vierasottelut suorina selostuksina. Lähetykset alkavat keskiviikkona 17.5, kun TPS kohtaa GrIFK:n Kauniaisissa klo 18:30. Ottelut selostaa Markku Silvennoinen.

Auran Aaltojen ja TPS Jalkapallon yhteistyöllä on pitkät ja kunniakkaat perinteet. TPS-kannattajat ovat aikojen saatossa saaneet kuulla niin Milanon ihmeen kuin Suomen Cupin voitonkin Auran Aaltojen välityksellä ja seuraavan suuren hetken toivotaankin osuvan tälle kaudelle, jolloin TPS seurana viettää myös 95-vuotisjuhliaan. Auran Aallot haluaa olla mukana tukemassa pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa pyrkimystä nousta takaisin Veikkausliigaan.

– Tämä on looginen jatkumo viime syksyn karsintaotteluiden selostuksille. Kausi on TPS:lle erittäin tärkeä, joten olemme erittäin iloisia, että palaset loksahtivat paikoilleen ja Auran Aaltojen kuulijat pääsevät seuraamaan Tepsin vaiheita suorina lähetyksinä, kertoo Auran Aaltojen tuottaja Ville Klami.

TPS:n puolelta selostusten paluuta Auran Aalloille tervehditään ilolla. Moni asia on muuttunut teknologian kehityksen myötä, mutta radion tavoittavuus on edelleen omaa luokkaansa.

– Vaikka nykyteknologialla moni pystyy katsomaan pelejä netin välityksellä suorana, niin ei sekään kaikille ole mahdollista. Selostukset mahdollistavat otteluiden seuraamisen niin mökkilaiturilla kuin auton ratissakin, näkee TPS Jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen.

Ottelulähetysten lopullista määrää ei tässä vaiheessa vielä pystytä lyömään lukkoon, vaan asia tarkentuu myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen.

– Alustava suunnitelma käsittää seuraavat 10 ottelua, mutta kauden loppupään lähetysten toteuttamiseen vaikuttaa muun muassa jääkiekkoliigan otteluohjelma, joka julkaistaan vasta kesällä, lisää Klami.

Auran Aallot haluaa myös kiittää yhteistyökumppaneitaan lähetysten mahdollistamisesta.

– Mukaan lähteneet yritykset ovat osoittaneet suurta mustavalkoista sydäntä, eikä tämä toteutuisi ilman heidän tukeaan, kiittää Klami.

Ottelulähetykset mahdollistaa Bravo Kiinteistövälitys, Lähitapiola, Mauno, Mediakingit Oy, RTV-Yhtymä Oy, Salon Aluesähkö, Turun Silmälaser sekä Uotila & Laine.

Kuva: Lukas Hradecky, Peter Enckelman ja Markku Silvennoinen selostamossa kaudella 2014.

Lisää uutisia