Åland United -ennakko: "Syötöt pitää saada paremmin kohdalleen"

04.05.2017 14:30

TPS:n naisten edustusjoukkue purjehtii Naisten liigan kärjessä puhtaalla pelillä viiden kierroksen jälkeen. Joukkue on voittanut GBK:n, Pallokissat, ONS:n, Ilveksen ja nyt viimeksi JyPK:n kotonaan lukemin 3-1. Nyt vastaan asettuu yksi viime kausien kestomenestyjistä, eli Åland United.

TPS:n viime kauden SM-hopeajoukkueen ykkösmaalivahti Inkeri Niemi on kärsinyt alkukaudesta nilkkavammasta, mutta nyt hän on täydessä pelikunnossa. Koko paranemisprosessi kesti yli kuusi viikkoa. Niemi teki tämän kauden liigadebyyttinsä juuri edelliskierroksen ottelussa JyPK:iä vastaan.

Niemi kiittelee joukkuettaan siitä, että tiukemmatkin ottelut on opittu voittamaan. Hän myös siitä, että maaleja on tehty tällä kaudella leveällä rintamalla. Niemi nostaa myös jalustalle joukkueen maalilla alkukaudella pelanneen nuoren Milla-Maj Majasaaren, joka on onnistunut tehtävässään erinomaisesti. Niemi pitää Åland Unitedia jälleen hieman kysymysmerkkinä, koska joukkueessa on ollut kausikohtaista vaihtuvuutta perinteisesti aika paljon. Hän varoittaa erityisesti Åland Unitedin uudesta hyökkäyspään vahvistuksesta, Jenny Danielssonista, joka tekee paluun kotimaan kentille Ruotsista.

Videohaastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/aland-united-ennakko-syotot-pitaa-paremmin-kohdalleen/

TPS-Åland United alkaa Urheilupuiston yläkentällä lauantaina 6.5. klo 17.30 - tervetuloa


Fanseat GO - livestream

TPS TV lähettää lauantain ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa http://go.fanseat.com/

Fanseat GO on palvelu, jossa urheiluseurat tuottavat suoria lähetyksiä tapahtumistaan. TPS:n tuottamaa lähetystä katsomalla tukee samalla myös TPS TV:n toimintaa. Lähetykset ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina. Sivusto toimii hyvin myös mobiilissa.

Fanseat GO (go.fanseat.com) tarjoaa siis urheiluseurojen itse tuottamaa sisältöä. Fanseat (fanseat.com) tarjoaa premium-sisältöä kuten Miesten Ykkösen kaikki ottelut, Salibandyliigaa, Mestistä ja Korisliigaa. Samalla Fanseat-tilauksella (1 kk ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen 7.99 €/kk) saat katseluoikeuden molempiin sisältötyyppeihin.

Suora linkki TPS-Åland United-ottelun lähetykseen: http://go.fanseat.com/index.html?event=890f3910-edb3-432c-a878-7927c15b6a6b

Fanseat näyttää jalkapallon puolelta myös muun muassa Belgian, Tanskan, Ruotsin ja Hollannin pääsarjojen otteluita.