AC Oulu -ennakko: ”Olisi paikka nyt tiputtaa AC Oulun toiveet kärkikolmikosta”

Jalkapallon Ykkösen viimeinen kolmannes jatkuu perjantaina, kun TPS saa vieraakseen AC Oulun. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi Veritas Stadionilla AC Oulun 0-1-vierasvoittoon. Oululaisten voittomaalin iski Saša Jovović, joka viilettää tällä hetkellä jo JJK:n paidassa Veikkausliigassa. Kauden toinen kohtaaminen päättyi Oulussa maalittomaan tasapeliin. TPS ei ole siis tehnyt vielä maaliakaan AC Oulun verkkoon tällä kaudella.

TPS pelasi viime lauantaina Ykkösen kärkikamppailun KPV:n vieraansa ja nousi värikkäiden vaiheiden jälkeen kahden maalin takaa-ajoasemasta 2-2-tasapeliin. Lopputulos takasi sen, että Palloseura pysyi Ykkösen kärkipaikalla maalieronsa turvin. TPS:llä ja KPV:llä on nyt 39 pistettä ja FC Honka kyttää kolmen pisteen päässä kärkikaksikosta.

AC Oululla on käynyt tällä huonoa tuuria otteluperuutusten suhteen. Joukkue selvitti paikalliskamppailunsa OPS:ää vastaan puhtaasti 3-0, mutta joukkue kompuroi vastaavasti maanantaina FC Hakaa vastaan kotonaan ja hävisi 0-1. AC Oululla on edelleen jäljellä rästiottelu EIF:iä vastaan, mutta joukkue on jäänyt Ykkösen kärkikaksikosta jo kymmenen pisteen päähän.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ja lauantaina KPV:tä vastaan TPS:n 2-2-tasoitusmaalin laukonut Niklas Blomqvist kertailivat vielä Kokkolan tapahtumia sekä ennakoivat jo perjantaista AC Oulu -ottelua. TPS:n pelaajista Juho Montola ja Onni Valakari ovat U19-maajoukkueen mukana 30.8.-4.9. pelattavassa EM-kotikisojen esiturnauksessa. Suomi kohtaa turnauksessa eurooppalaiset huippumaat, Belgian, Hollannin ja Portugalin. Ottelut pelataan Seinäjoella ja Vaasassa. Päävalmentaja Laurikainen avasi maajoukkuepelaajiensa tilannetta perjantain suhteen sekä päivitti samalla joukkueen terveystilanteen.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ac-oulu-ennakko-paikka-tiputtaa-ac-oulun-toiveet-karkikolmikosta/

​TPS-AC Oulu alkaa Veritas Stadionilla perjantaina 1.9. klo 18.30.

Tervetuloa!

Lisää uutisia