A- ja B-juniorit palasivat tauolta vierasotteluilla Kuopiossa

TPS:n A- ja B-junioreilla oli kahden viikon tauko otteluista, mutta eilen joukkueet palasivat tositoimiin vierasotteluilla Kuopiossa.

B-juniorit aloittivat urakkansa Savossa ensin ja kärsivät harmillisen 2-1 tappion isännille. Ensimmäisen jakson jälkeen KuPS johti jo 2-0, mutta TPS onnistui kaventamaan lukemat toisella puoliajalla Riku Sjöroosin maalilla. Muita osumia TPS ei kuitenkaan Savon Sanomat Areenalla onnistunut saamaan, huolimatta KuPS-pelaajan ulosajosta ottelun 75. minuutilla. Näin sarjajumbo piti pisteet kotonaan lukemin 2-1.

TPS on tappiosta huolimatta toisena B-poikien SM-sarjassa, vain pisteen päässä kärjessä killuvasta FC Kaarinasta. Joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella TPS:n isännöimässä kärkikamppailussa lauantaina 4.8. klo 13.00 Kupittaan 6 kentällä. TPS:n twitter-tilitekee liveseurannan huippujännittävästä ottelusta.

KuPS – TPS B 2-1 (2-0)
7′ KuPS 1-0
17′ KuPS 2-0
52′ Riku Sjöroos (JUssila) 2-1

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila (C), Aleksi Ojanperä, Severi Laaksonen, Karl Kaasik, Jesper Kivikoski (45′ Salminen), Waltteri Peltola, Joonas Madetoja, Janne Forsman, Riku SJöroos, Julius Rinnevaara
Vaihdossa: Anton Lepola (mv), Juuso Salminen

TPS:n A-juniorit päätyivät puolestaan maalittomaan tasapeliin kuopiolaisten kanssa. Myös A-juniorit ovat tällä hetkellä oman SM-sarjansa toisella sijalla, mutta matkaa piikkipaikkaa pitävään JJK:iin on kaksi pistettä.

A-junioreiden seuraava ottelu on paikallisvastustaja FC Interiä vastaan tiistaina 7.8. klo 18.00 Kupittaan 8 kentällä. SM-sarjan ensimmäisen Turun derbyn TPS vei nimiinsä lukemin 3-1.

KuPS – TPS A 0-0

TPS:n avaus: Kai Nyroos, Lauri Tulla, Jeremias Kaari, Atte Sihvonen, Dardan Sadiku, Jere
Uusitalo (77′ Puputti), Jonni Peräaho, Matej Hradecky, Kevin Kauber, Lucas Gabrielsson, Emil