Senioritepsiläiset

Tervetuloa Senioritepsiläisten sivuille!

Tapahtumat  Tiedotteet

Senioritepsiläiset ry. toimii Turun Palloseura ry:n jäsenyhdistyksenä ja viisikymmentäluvulla perustetun Turun Palloseuran tuki ry:n toiminnan henkisenä jatkajana. Sen päällimmäisenä tarkoituksena on seniori-ikäisten hyvinvoinnin ja palloilukulttuurin ylläpitäminen, sekä seuraperinteiden vaalimisen edistäminen.

TPS-seniorit muodostaa yhteisön, joka tarjoaa niin entisten huippu-urheilijoiden, kuin muidenkin Turun Palloseuraan eri elämänvaiheissa liittyneiden, seniori-ikäisten jatkamisen tutussa mustavalkoisten joukossa. Tämäkin noin 250 jäsenen yhteisö katsoo kuitenkin tiukasti eteenpäin, vaikka seniorijäsenistö saattaa taustansa kautta nähdä myös peruutuspeilistä vähän enemmän.

Hallituksen (12-15 jäsentä) lisäksi yhdistyksessä toimii viisi jaostoa ja kaksi toimintaryhmää:
ikämiesjalkapallojaosto, konkarisalibandyjaosto,  perinnejaosto,  seniorijääkiekkojaosto, TPS Naisjaosto sekä Upland –toimintaryhmä ja  jäsentapahtumien toimintaryhmä.

Hallitus 2015-2016: Kari Kauppila (pj), Jyrki Aaltonen, Ari Aho, Jouni Gröndahl, Tapio Harittu, Timo Kankaanpää, Juhani Nirkkonen, Jukka Porvari, Hannu Ravea, Jan Rokama, Pekka Vihervuori, Reima Särös, Jarmo Kytöhonka, Leena Uronen, Pentti Torkkeli ja Seppo Verronen.

Haluamme olla luomassa uutta ja perinteitä kunnioittavaa seurakulttuuria sekä auttaa seuramme uusia sukupolvia tuntemaan merkityksensä hyvän ja elämyksellisen elinympäristön luojana, myös tulevina vuosikymmeninä.

Jäsenyys Senioritepsiläiset ry:ssä?
Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä 35v täyttänyt henkilö, joka on toiminut aktiivisesti jossakin tepsiläisessä jäsenyhdistyksessä tai haluaa toimia yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseksi. Jäseneksi voi liittyä seniorihenkilö, joka on pelannut vähintään yhden ottelun tepsiläisessä miesten tai naisten jääkiekon, jalkapallon tai muun palloilulajin edustusjoukkueessa. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa.

Yhteydet:

Kari Kauppila
hallituksen pj
kkauppil62@gmail.com

Juhani Nirkkonen
jäsenvastaava 
juhani.nirkkonen@kolumbus.fi