FC TPS -mobiilisovellus

TPS jalkapallo on julkaissut uuden mobiilisovelluksen. "FC TPS" –sovellus on ladattavissa nyt Google Play -kaupassa ja App Storessa. TPS jalkapallo toteuttaa mobiilisovelluksen yhteistyössä turkulaisen Wallasvaara Engagen kanssa. Uuden mobiilisovelluksen käyttöominaisuuksiin kuuluvat mm. mobiilimyynti ottelutapahtumissa, lippukauppa, tuoreimmat seurauutiset sekä äänestystoiminnot. Mobiilisovelluksen palvelumuotoja tullaan myös kehittämään lanseerausvaiheen jälkeen.

- Me haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti sekä hyödyntää samalla uusinta tekniikkaa. Uudessa mobiilisovelluksessamme yhdistyvät ottelutapahtumien tuotemyynti sekä yleinen informatiivinen puoli. Asiakkaamme voivat nyt ostaa kotiotteluissamme jonottamatta virvokkeita. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät luottokortit, TPS jalkapallon tapahtumapäällikkö Janne Kytölä taustoittaa.

- Mobiilisovellus tuo myös joukkuetta koskevan informaation asiakkaiden lähelle, kuten lippukaupan tai tuoreimmat uutiset. Otammekin kehitysideoita ja palautetta erittäin mielellämme vastaan, Kytölä muistuttaa.

TPS:n mobiilisovelluksen julkaisujärjestelmä on Audience Engage™ -sovellusalusta ja maksuliikenne tapahtuu PayIQ -järjestelmän kautta.

Wallasvaara Engage ja PayiQ ja ovat jo toteuttaneet vastaavanlaiset palvelukokonaisuudet Paavo Nurmi Gamesien, Suomen Pesäpalloliiton sekä muutaman muun urheiluseuran kanssa.