Medialle

Akkreditointi kotiotteluihin

TPS Jalkapallon miesten Ykkösen kotiotteluihin saapuvien toimittajien on akkreditoiduttava erikseen. Mikäli nimesi ei ole vielä TPS:n akkreditointilistalla, ota sähköpostilla yhteyttä viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäkeen: aleksi.ristimaki(at)tps.fi

Akkreditointia on haettava viimeistään ottelupäivänä klo 10 mennessä. Ilmoitathan akkreditoinnin yhteydessä myös edustamasi tiedotusvälineen. Akkreditoinnit käsitellään tapauskohtaseisti. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan erikseen sähköpostiviestillä.

Mediajärjestelyt kotiotteluissa

Sisäänkäynti ennen ottelun alkua tapahtuu median omasta sisäänkäynnistä Veritas Stadionin pääkatsomon sivulta katutasolta. Sisäänkäynnin yhteydessä on median edustajien nimilista. Esitä lehdistökortti sisään tullessasi. Kuvausliivit ja kulkuluvat saa myös samassa yhteydessä. Kuvausliivit ja kulkuluvat palautetaan ottelun jälkeen mediatilaan.

Valokuvaajat pääsevät kulkemaan kentän tasolle Rajupaja Areena -jäähallin puoleisen päädyn kulmasta.

Ottelun tauolla ja ottelun päätyttyä kulku mediatilaan tapahtuu pukukoppikäytävän ulko-oven kautta. Ovella on vastassa järjestyksenvalvoja. Esitä lehdistökorttisi järjestyksenvalvojalle.

Mediatilassa pidetään lehdistötilaisuus noin 10–15 minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Paikalla ovat molempien joukkueiden päävalmentajat erikseen. TPS:n edustajat hakevat myös joukkueiden yksittäisiä pelaajia paikalle haastatteluita varten, tarpeiden mukaan.

Median edustajat voivat jäädä työskentelemään mediatilaan rauhassa pelin jälkeen.

infokuva - mediajärjestelyt veritas stadionilla

Haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt vastaanottaa viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäki. Ota yhteyttä kirjallisesti joko sähköpostilla (aleksi.ristimaki(at)tps.fi) tai viestillä (050 409 3693).

Olemme rauhoittaneet ottelua edeltävät 24 tuntia haastatteluilta (pl. Ruudun ottelulähetysten haastattelut).

Lehdistötiedotteet

Jos haluat liittyä TPS Jalkapallon median tiedotuslistalle ja vastaanottaa TPS:n lehdistötiedotteita, lähetä sähköpostia viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäelle: aleksi.ristimaki(at)tps.fi

Median tiedotuslista on tarkoitettu vain median edustajille. Ilmoitathan edustamasi tiedotusvälineen.

Logo

TPS:n logon voit ladata osoitteesta http://www.tps.fi/logo/

Huom! TPS yhtenäisti eri lajijaostojensa logot samanlaisiksi vuonna 2017. Googlen kuvahaku tarjoaa edelleen vanhoja TPS-logoja. Lataa uusi logomme yllä mainitusta osoitteesta.