Liput

Miesten edustusjoukkue

Kausikortit

TPS:n kausikortit myy Tiketti. TPS:n kausikortilla pääset näkemään kolmen eri joukkueen kotiottelut: Miesten Ykkönen, Kansallinen Liiga, Miesten Kolmonen. 

Kausikorttien hinnat kaudelle 2023:

Aikuinen (lohkot B-F) 220 €
Opiskelija (lohkot B-F) 140 €
Eläkeläinen (lohkot B-F) 140 €
Työtön (lohkot B-F) 140 €
Nuori, alle 18v (lohkot B-F) 50 €
Kannattaja (lohko A) 100 €
Kannattaja, opiskelija (lohko A) 80 €
Kannattaja, eläkeläinen (lohko A) 80 €
Kannattaja, työtön (lohko A) 80 €
U21 (lohko A; alle 21-vuotias ensimmäisen kausikortin ostava) 20 €

Tiketin verkkokaupassa voi maksaa kausikortin myös seuraavilla kulttuurimaksutavoilla: Epassi, Smartum, Edenred, ja Virike.


VIP

VIP-kausikortti 1000 € + alv 24 % sisältää sisäänpääsy Veritas Stadionin VIP-tiloihin, ruokailun ennen ottelua, ruokajuoman x2, jälkiruokakahvin/-teen ja makean kahvileivän sekä lämmitetyt, pehmeät istumapaikat. VIP-kausikortin voi ostaa täältä: https://www.lyyti.fi/reg/TPSVIPkausikortti2023


Pääsyliput

Yksittäisten lippujen hinnat miesten Ykkösen runkosarjan kotipeleissä ovat seuraavat. Huomaathan, että liput ovat edullisempia ennakkoon ostettuna. Ennakkohintaisten pääsylippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59. Liput myy ennakkoon Tiketti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-kotiottelut-2023-veritas-stadion-turku-lippuja/89953?b=1

Lippujen hinnat ennakkoon ostettuna:

 • Aikuiset: 15 €
 • Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 10 €
 • Nuoret 12-17v: 7 €

Lippujen hinnat ottelupäivänä:

 • Aikuinen: 20 € (18 € *)
 • Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 15 € (13 € *)
 • Nuori [12–17v]: 10 € (8 € *)
 • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

*S-etukortilla liput ottelupäivänä edullisempaan hintaan. S-etuhinnat merkitty tähdellä.


Liikuntaesteisyys

Veritas Stadionin pääkatsomon F-lohkossa on pyörätuoleille varattu tasanne, jonne kulku tapahtuu F-lohkon sisäänkäynnistä. Kulku katsomokerrokseen (2. krs) tapahtuu Veritas Stadionin kulmalta VIP-/aitiosisäänkäynniltä hissillä. 

Saattajakortilla on ilmainen sisäänpääsy TPS:n kotiotteluihin. Saattajalla tulee olla myös oma lippu, jonka saa noudettua ilmaiseksi pelipäivänä stadionin lipunmyyntipisteeltä.


TPS:n Seurakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan otteluita. Seurakortilla pääsee otteluun suoraan sisään, muiden vapaakorttien pääsylippu on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä.


Naisten edustusjoukkue

TPS naisten kausikortti

TPS:n naisten edustusjoukkueen oma kausikortti on myynnissä 50 € hintaan. Sen voi ostaa täältä: https://www.lyyti.in/TPSnaiset2023

Pääsyliput

Lipunmyynti Kansallisen Liigan kotiotteluihin tapahtuu ainoastaan paikan päällä Urheilupuiston Yläkentällä pelipäivänä. Yksittäisten lippujen hinnat Kansallisen Liigan runkosarjan kotipeleissä ovat seuraavat:

 • Aikuinen: 10 €
 • Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 5 €
 • Nuori [12–17v]: 5 €
 • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi