Liput

TPS:n kausikortit myy Tiketti.

Kausikorttien hinnat kaudelle 2023:

Aikuinen (lohkot B-F) 220 €
Opiskelija (lohkot B-F) 140 €
Eläkeläinen (lohkot B-F) 140 €
Työtön (lohkot B-F) 140 €
Nuori, alle 18v (lohkot B-F) 50 €
Kannattaja (lohko A) 100 €
Kannattaja, opiskelija (lohko A) 80 €
Kannattaja, eläkeläinen (lohko A) 80 €
Kannattaja, työtön (lohko A) 80 €
U21 (lohko A; alle 21-vuotias ensimmäisen kausikortin ostava) 20 €

Tiketin verkkokaupassa voi maksaa kausikortin myös seuraavilla kulttuurimaksutavoilla: Smartum, Edenred, EazyBreak ja Epassi.


VIP

VIP-kausikortti 1000 € + alv 24 % sisältää sisäänpääsy VIP-tiloihin, ruokailun ennen ottelua, ruokajuoman x2, jälkiruokakahvin/-teen ja makean kahvileivän sekä lämmitetyt, pehmeät istumapaikat. VIP-kausikortin voi ostaa täältä: https://www.lyyti.fi/reg/TPSVIPkausikortti2023


Liikuntaesteisyys

Pääkatsomon F-lohkossa on pyörätuoleille varattu tasanne, jonne kulku tapahtuu F-lohkon sisäänkäynnistä. Kulku katsomokerrokseen (2. krs) tapahtuu Veritas Stadionin kulmalta VIP-/aitiosisäänkäynniltä hissillä. 

Saattajakortilla on ilmainen sisäänpääsy TPS:n kotiotteluihin. Saattajalla tulee olla myös oma lippu, jonka saa noudettua ilmaiseksi pelipäivänä stadionin lipunmyyntipisteeltä.


TPS:n Seurakortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua. Seurakortilla pääsee otteluun suoraan sisään, muiden vapaakorttien pääsylippu on noudettava stadionin lipunmyyntipisteeltä.